Laden...

EK Pool 2024 of Poule?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi. Juist is dus ek pool. Echter is ek poule bij veel mensen nog bekend vandaar dat wij deze term ook gebruiken.

Wedstrijdhistorie EK

Hulp nodig met het invullen van je ek poule? Bekijk dan de resultaten van de onderlinge duels van alle poule wedstrijden.

Al meer dan 2500 pools aangemaakt!

De populariteit van voetbalpools is dit jaar enorm toegenomen. Voor het EK Voetbal 2024 zijn er al 2500 pools aangemaakt. Fans van over de hele wereld nemen enthousiast deel aan deze voorspellingsspellen, waarbij ze proberen de uitslagen van wedstrijden en prestaties van spelers nauwkeurig te voorspellen. De volgende grote mijlpaal is het bereiken van 5000 aangemaakte pools, wat met de huidige groei binnen handbereik lijkt te liggen. Deze heropleving van de voetbalpools laat zien hoezeer de fans betrokken zijn bij het toernooi en graag hun kennis en voorspellende vaardigheden willen testen. Het belooft een spannend EK te worden, niet alleen op het veld, maar ook voor de vele deelnemers aan de pools.
geplaatst door flex op 2024-05-27 16:47:46