Laden...

EK Pool 2024 of Poule?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi. Juist is dus ek pool. Echter is ek poule bij veel mensen nog bekend vandaar dat wij deze term ook gebruiken.

Wedstrijdhistorie EK

Hulp nodig met het invullen van je ek poule? Bekijk dan de resultaten van de onderlinge duels van alle poule wedstrijden.

Raad jij wie wereldkampioen in Qatar wordt?

Dit jaar vindt eindelijk weer eens het WK voetbal plaats. De laatste keer in 2018 vond dit plaats in Rusland en dat was een leuke editie van het voetbal. Nu is de tijd dat Qatar de voetbalwedstrijden van het WK gaat organiseren. Ieder land dat is weer druk bezig om zichzelf voor te bereiden voor het WK voetbal van 2022. Voetbal is wereldwijd uiteraard een grote sport, waardoor alle nationale elftallen graag leuke prestaties willen neerzetten. Ook Nederland zal dit jaar weer meedoen met het WK. De vraag is dan maar weer hoe ver ze zullen gaan komen tijdens dit voetbaltoernooi. Uiteraard is de hoop dat Nederland zo ver mogelijk zal eindigen binnen het WK voetbal. Op 20 november zal de poulefase beginnen van het WK 2022. Dit is iets later in het jaar dan we gewend zijn, doordat het WK plaatsvindt in Qatar.

De poulefase

De poulefase belooft weer erg spannend te worden tijdens dit WK. Er zijn dan ook verschillende varianten van poules waarbij grote landen te zien zijn. Hierdoor is het vroeg tijdens het toernooi al mogelijk om leuke wedstrijden aan voetbal te gaan zien. Soms zullen er ook potjes tussen zitten en waarbij zeer sterke landen tegen wat minder goede voetballanden gaan spelen, maar ook deze wedstrijden kunnen voor het nodige plezier gaan zorgen. Tijdens deze grote toernooien vinden velen het vaak leuk om te voorspellen wat de uitkomsten worden van de wedstrijden. Dat kan bijvoorbeeld gedaan worden met vrienden of familie. Daarnaast is het ook mogelijk om online te voorspellen wat bepaalde wedstrijden als uitslag gaat hebben. Zo kan jij kijken of jouw voetbalkennis bij de nationale elftallen klopt.

De leukste wedstrijden

Er zijn verschillende varianten van geweldige wedstrijden die we kunnen gaan zien in de poulefase van het WK. Eén van deze wedstrijden is bijvoorbeeld het potje van Spanje tegen Duitsland. Deze twee landen zijn samen geëindigd in een poule en dit zal dus zorgen voor een leuke wedstrijd in het begin van het toernooi. De voorspelling voor Spanje - Duitsland zal dus iets kunnen zijn waar jij je bezig mee kan houden. Uiteraard is het geweldig om een wedstrijd van dit niveau al te kunnen zien in de poulefase. Het is binnen deze poule dan ook voor velen zeker de vraag of het Spanje of Duitsland gaat zijn die de nummer 1 positie zal gaan pakken binnen deze poule. Naast deze wedstrijd zijn er ook nog andere varianten van potjes die je in de poulefase kan gaan tegenkomen. Hierdoor wordt het WK van Qatar in ieder geval een zeer leuk WK met geweldige voetbalwedstrijden.

geplaatst door flex op 2022-11-16 15:09:48